Magniflex στη χώρα σας

Αμερική

Ευρώπη

Ασία

Διεθνείς τοποθεσίες

Faq

  • Γιατί να επιλέξει κανείς τα στρώματά σας;

Ερευνούμε με προσοχή κι επιμέλεια τα υλικά μας, γνωρίζουμε σε βάθος τις ανάγκες σας κι έχουμε να επιδείξουμε πολυετή εμπειρία.

Όλα τα προϊόντα μας είναι 100% made in Italy και έχουν αναγνωριστεί και πιστοποιηθεί με βάση πολλά διεθνή πρότυπα ποιότητας: για παράδειγμα η πιστοποίηση Oeko Tek είναι μια από τις σημαντικότερες εγγυήσεις ως προς την απουσία τοξικών κι επιβλαβών ουσιών στα υφάσματα, που θα έβλαπταν τόσο τον άνθρωπο όσο και το περιβάλλον.

 

  • Τι συμβουλεύετε σε όποιον έχει αυχενικά προβλήματα;

Οπωσδήποτε ένα καλό μαξιλάρι.

Συνεπώς, είναι εξαιρετικά σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο στην αναζήτηση του κατάλληλου μαξιλαριού. Αυτό θα πρέπει να ευθυγραμμίζει το κεφάλι και τους ώμους με φυσικό τρόπο και χωρίς να τα πιέζει.

Ανακαλύψτε τι μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό.

 

  • Διαθέτετε ορθοπεδικά στρώματα;

Σε εκείνους που πάσχουν από οσφυαλγία συνιστούμε ένα στρώμα που να προσαρμόζεται και να ακολουθεί τις φυσικές καμπύλες του σώματος και της σπονδυλικής στήλης. Ταυτόχρονα, το στρώμα δεν πρέπει να υποχρεώνει σε ακατάλληλες στάσεις, που θα μπορούσαν, μακροπρόθεσμα, να επιβαρύνουν ή, ακόμη χειρότερα, να προκαλέσουν, παθήσεις ή πόνους.

Για όσους επιθυμούν σταθερότερη στήριξη, συνιστούμε τα στρώματα με Elioform.

 

  • Τι είναι το Memoform Magnifoam;

Το Memoform Magnifoam είναι ένα ιξωδοελαστικό υλικό, που χρησιμοποιείται σε πολλά από τα προϊόντα μας: στρώματα, μαξιλάρια ή αξεσουάρ

Η ιδιαιτερότητά του έγκειται στην εξαιρετική ικανότητα να διαμορφώνεται ακολουθώντας τέλεια τις καμπύλες του σώματος: το Memoform Magnifoam, επίσης, είναι περισσότερο ανθεκτικό στις καταπονήσεις που προκαλούνται από το βάρος, παρά σε εκείνες της θερμότητας, σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει με παρόμοια υλικά άλλων κατασκευαστών.

Ανακαλύψτε πώς αντιδρούν τα στρώματά μας που είναι κατασκευασμένα από Memoform Magnifoam

 

  • Πώς να επιλέξω το στρώμα;

Οι απαιτήσεις και οι προτιμήσεις ως προς την άνεση κατά τη διάρκεια της νύχτας διαφέρουν.

Δεν υπάρχει ένα στρώμα που να είναι τέλειο για όλους, υπάρχουν ωστόσο τρόποι που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή: ποιο είναι το ύψος σας; Ποιος είναι ο σωματότυπός σας; Τι είδους στήριξη επιθυμείτε; Ανακαλύψτε τις οδηγίες στήριξης που σας προτείνουμε.

 

  • Πώς κατασκευάζονται τα προϊόντα σας;

Όλα τα στρώματα, τα μαξιλάρια, τα ηλεκτρικά πλαίσια και τα αξεσουάρ μας κατασκευάζονται στην Ιταλία.

Επιλέξαμε μόνο φυσικά προϊόντα και εμπιστευόμαστε αποκλειστικά τοπικούς, ή πάντως Ιταλούς, προμηθευτές: η εμπειρία μας μάς έχει διδάξει ότι η υψηλή ποιότητα μπορεί να εξασφαλιστεί και να πιστοποιηθεί μόνο με απευθείας ελέγχους.

Η ιταλική ποιότητα είναι μια χειροπιαστή και μετρήσιμη αξία: τα προϊόντα μας είναι 100% ιταλικά και έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στην Ιταλία και συγκεκριμένα στα εργαστήριά μας στο Πράτο.

 

  • Πώς μπορώ να βελτιώσω την ποιότητα του ύπνου μου;

Ο ύπνος είναι το ίδιο θεμελιώδης όσο και η τροφή ή το νερό. Ωστόσο δεν αρκεί να κοιμόμαστε επαρκώς, πρέπει να καταφέρουμε να κοιμόμαστε καλά.

Η διάθεση, ο τρόπος ζωής και οι συνήθειες αντανακλώνται στην ποιότητα του ύπνου. Να λοιπόν κάποιες συμβουλές προκειμένου να έχετε έναν καλό ύπνο και να ξεφορτωθείτε τυχόν ενοχλήσεις και αϋπνίες.

 

  • Τι είναι το κενό αέρος;

Το κενό αέρος είναι μια ιδιαίτερη συσκευασία που επινόησε η Magniflex το 1986.

Τα πλεονεκτήματά του είναι πολλά, για παράδειγμα: διευκολύνει τη μεταφορά των στρωμάτων, εξασφαλίζοντας την υγιεινή τους˙ μειώνει κατά 90% τον χώρο που καταλαμβάνουν και διατηρεί αμετάβλητες τις ιδιότητες του υλικού. Η ποιότητα των υλικών επιτρέπει στα στρώματά μας να ανακτήσουν αμέσως την αρχική τους μορφή ακολουθώντας λίγα και απλά βήματα.

Επιπλέον, το κενό αέρος βοηθά το περιβάλλον: μειώνει τις σπατάλες υλικού που χρησιμεύει για την ίδια τη συσκευασία και προϋποθέτει λιγότερα μέσα μεταφοράς σε κίνηση και, συνεπώς, λιγότερες εκπομπές CO2

 

  • Πού μπορώ να βρω τα προϊόντα σας;

Έχουμε παρουσία σε όλη την εθνική επικράτεια με 8 εκθέσεις σε όλο τον κόσμο.

Αναζητήστε εδώ το κοντινότερο στην περιοχή σας σημείο πώλησης Magniflex.